Ειδήσεις

Published on September 27th, 2014 | by fileto

0

Με Μηταράκη τα εγκαίνια της έκθεσης KAVALA EXPO 2014

Άνοιξε τις πύλες της από χθες το βράδυ η έκθεση τοπικών προιόντων KAVALA EXPO 2014, τα εγκαίνια τη οποίας έκανε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης ο οποίος ήταν καθ’ οδον για το προσυνάδριο της ΝΔ στην Χαλκιδική.

Ο κ. Μηταράκης υπογράμμισε στο χαιρετισμό του ότι η διοργάνωση της έκθεσης του Επιμελητηρίου επί είκοσι δυο συνεχή χρόνια αποδεικνύει το παραγωγικό μοντέλο της Ελλάδας που επιδιώκεται να υπάρχει και όχι αυτό που είχε καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, επισημαίνοντας ότι πέρασε στο παρελθόν η Ελλάδα που εισάγει και καταναλώνει και μπροστά υπάρχει η Ελλάδα που παράγει και εξάγει.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας και αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Άγγελος Τσατσούλης ανοίγοντας την ετήσια έκθεση του Επιμελητηρίου που έχει καταστεί ένας σημαντικός οικονομικός θεσμός για ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τόνισε ότι δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναδείξουν τον εξωστρεφή προσανατολισμό τους. Ιδιαίτερη μνεία έκανε την οποία τόνισε και εξέφρασε την αγανάκτηση του επιχειρηματικού κόσμου για την ποινικοποίηση που επιχειρείται από τον ΟΑΕΕ προς όσους δεν καταβάλουν τις εισφορές τους.

Στην φετινή 22η Έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας «KAVALA EXPO 2014» συμμετέχουν διακόσιες πενήντα επιχειρήσεις από την Ελλάδα και γειτονικές χώρες.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑