Ειδήσεις

Published on September 30th, 2014 | by fileto

0

Ο κόσμος πεινάει και βουλευτές αγάλματα ζητούν

Μια παλιά ιστορία επανηλθε στο Βουλή με βουλευτές της ΝΔ να ζητούν από τον δήμο Αθηναίων να στήσει άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα.

Βέβαια αν ο ελληνικός λαός δεν είχε τα χαράτσια και τους φόρους τους οποίους οι κύριοι βουλευτές ψηφίζουν αβέρτα κουβέρτα ουδείς λόγος θα γινόταν για την ελληνοπρεπή και μακεδονοπρεπή κίνηση και πρωτοβουλία τους, αλλά στις μέρες μας μια τέτοια κίνηση ως άστοχη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Αλήθεια ένας αδριάντας του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην μέση της Αθήνας, στη μέση της Πλατείας Συντάγματος να είναι σε τι θα ωφελήσει, σήμερα που σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα έρχονται στο φως στην Μακεδονική Αμφίπολη;

Καλύτερα να ασχοληθούν οι βουλευτές με τον ΕΝΦΙΑ, την ανεργία, την ανέχεια, τα συσσίτια και την ολοένα αυξανόμενη φτώχεια της Βόρειας Ελλάδας η οποία οδηγεί τα παιδιά της στην μετανάστευση και ας αφήσουν τις εθνικιστικές αξιώσεις τους κατά μέρος.

Άλλωστε ο πατριωτισμός των Ελλήνων είναι δεδομένος και κάθε προσπάθεια για διαχωριστικές γραμμές στην Βόρεια Ελλάδα και στην Ελλάδα κάτω από τη Λάρισα είναι …άκυρη, μια και όλοι οι Έλληνες βογγάνε από τις αποφάσεις των κοινοβουλευτικών μας ανδρών και γυναικών.

Για την ιστορία να πούμε ότι την ερώτηση υπογράφουν οι βουλευτές, Ηλίας Βλαχογιάννης (Ν. Τρικάλων), Ιορδάνης Τζαμτζής (Ν. Πέλλας), Θεόδωρος Σολδάτος (Ν. Λευκάδος),  Παύλος Βογιατζής (Ν. Λέσβου), Τιμολέων Κοψαχείλης (Ν. Γρεβενών), Δημήτριος Σαμπαζιώτης (Ν. Μεσσηνίας), Σάββας Αναστασιάδης (Β΄ Θεσσαλονίκης), Ασημίνα Σκόνδρα (Ν. Καρδίτσας), Ανδρέας Μαρίνος (Ν. Ηλείας), Γεωργία Μπατσαρά (Ν. Ημαθίας), Αθανάσιος Νταβλούρος (Ν. Αχαϊας), Δημήτριος Χριστογιάννης (Ν. Πιερίας) Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος (Ν. Φθιώτιδος),  Άννα Καραμανλή (Β΄ Αθηνών), Ευθύμιος Καρανάσιος (Ν. Χαλκιδικής), Γεώργιος Κοντογιάννης (Ν. Ηλείας), Αννα Μανή-Παπαδημητρίου (Ν. Πιερίας), Κωνσταντίνος Γκιουλέκας (Α΄ Θεσσαλονίκης), Γεώργιος Γεωργαντάς (Ν. Κιλκίς), Παναγιώτα Ιακωβίδου (Β΄ Αθηνών), Φωτεινή Αραμπατζή (Ν. Σερρών), Θεόδωρος Καράογλου (Β΄ Θεσσαλονίκης), Ανδρέας Κουτσούμπας (Ν. Βοιωτίας), Ιωάννης Πασχαλίδης (Ν. Καβάλας).


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑