Ειδήσεις

Published on October 6th, 2014 | by fileto

0

Κλοπή με κάρο σε αγρόκτημα στη Ροδόπη

Εξιχνιάσθηκε, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, ληστεία σε βάρος 53χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε, την 4-10-2014 το πρωί, σε αγρόκτημα στη Ροδόπη.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 23χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.

Αναλυτικότερα, ο 23χρονος με τον συνεργό του, μετέβησαν με ζωήλατο όχημα σε αγρόκτημα, προκειμένου να αφαιρέσουν διάφορα γεωργικά εργαλεία – μηχανήματα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε αυτό, προσήλθε με το όχημά του ο 53χρονος ιδιοκτήτης του αγροκτήματος.

Μόλις οι δράστες αντιλήφθηκαν την παρουσία του, o 23χρονος προσέγγισε το όχημα, στο εσωτερικό του οποίου βρισκόταν ο 53χρονος και έσπασε με σιδερένια ράβδο το τζάμι της πόρτας του οδηγού, θέτοντας με αυτόν τον τρόπο σε κίνδυνο τη ζωή του 53χρονου.

Στη συνέχεια ο 53χρονος αποχώρησε με το όχημά του από το αγρόκτημα, ενώ οι δύο δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση έχοντας αφαιρέσει 20 σιδερένιους σωλήνες, 2 μπαταρίες και 1 βενζινοκίνητο μοτέρ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑