Ειδήσεις

Published on October 12th, 2014 | by fileto

0

Κλοπές και κάβα και μαντρί στη Δράμα

Συνελήφθη σήμερα (12-10-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, διότι διέρρηξε κατάστημα στην πόλη της Δράμας και αφαίρεσε από το εσωτερικό του, 46 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, 1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, 1 μαχαίρι και το χρηματικό ποσό των 51 ευρώ.

Στην κατοχή του δράστη, βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Σημειώνεται ότι ο 26χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοποίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δύο περιπτώσεις κλοπής από κτηνοτροφική μονάδα και οικία σε χωριά της Δράμας, που είχαν διαπραχθεί το τελευταίο δίμηνο.

Από τις έρευνες, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 50, 32 (γυναίκες) και 51 (άνδρας) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, προέκυψε ότι οι δύο δράστες, ηλικίας 51 και 50 ετών, το παραπάνω χρονικό διάστημα, αφαίρεσαν από κτηνοτροφική μονάδα σε χωριό της Δράμας, όπου εργάζονταν, μία (1) ηλεκτρονική συσκευή, ένα (1) ηλεκτρικό εργαλείο και ένα (1) αλυσοπρίονο.

Προέκυψε επίσης ότι η 32χρονη, το παραπάνω χρονικό διάστημα, αφαίρεσε από οικία σε χωριό της Δράμας, όπου εργαζόταν, μία (1) ηλεκτρονική συσκευή.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Νευροκοποίου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑