Ειδήσεις

Published on October 20th, 2014 | by fileto

0

Στις Βρυξέλλες δημοσιογράφοι της πρώην ΕΡΑ

Η πρωτοβουλία της ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σοφίας Σακοράφα να προσκαλέσει τους απολυμένους – εργαζόμενους της πάλαι ποτέ ΕΡΑ στο Ευρωκοινοβούλιο ήταν εξαιρετικά σημαντική, κυρίως διότι επανέφερε το θέμα του  κλεισίματος της ΕΡΤ στην έδρα του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου.

Η παρουσία των εργαζομένων των ραδιοφωνικών σταθμών της ΕΡΤ και από την περιοχή της Θράκης ήταν ένα μήνυμα ότι το θέμα δεν ξεχάστηκε και αποτελεί κορυφαίο στην ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αντιπροσωπεία αποτελείτο από εργαζόμενους των περιφερειακών ραδιοσταθμών των ΕΡΑ, Ορεστιάδας (Όλγα Ορφανίδου), Κομοτηνής (Βάσω Μαχαίρα), Φλώρινας (Χρύσα Σαπαλίδου), Σερρών (Θάλεια Καμπουρίδου), Τρικάλων – ΕΡΑ Δίκτυο Θεσσαλίας (Ελπίδα Κουτσογιάννη), Βόλου, (Γιώργος Ανυφαντής), Ιωαννίνων (Ελένη Στεργιοπούλου), Κοζάνης (Κώστας Δαβάνης), Πάτρας (Αγγελική Ανυφαντή), Πύργου (Δήμητρα Διαμαντοπούλου), Καλαμάτας (Μαρία Τομαρά) Τρίπολης (Πέγκυ Μπρούσαλη), Ρόδου (Διαμαντής Διαμαντής), Ζακύνθου (Φήμης Παλλαντινός) , Βορείου Αιγαίου (Ηλίας Μαραβάς), Ηρακλείου (Νέλλυ Κατσαμά), Χανίων (Κώστας Δάνδολος), από τον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη (Στέλιος Νικητόπουλος, Νίκη Χατζηδημητρίου) καθώς και από τον Γενικό Γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ κ. Γαβρίλο Κασσιμάτη και το μέλος της Διοίκησης της ΠΟΣΠΕΡΤ κ. Ελευθερία Φαραντάκη και από τον οπερατέρ της ΕΡΤ κ. Αριστοτέλη Μεταξά.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑