Ειδήσεις

Published on October 21st, 2014 | by fileto

0

Δεν θέλουν σχέση με το παρελθόν στον ΣΥΡΙΖΑ Έβρου

Καμιά σχέση με το παρελθόν και τα πρόσωπα που κυβέρνησαν και έπαιξαν ρόλο στην πολιτική σκηνή δεν θέλουν τα μέλη της ΝΕ Σύριζα Έβρου τους οποίους και δεν θα προωθήσουν ως υποψηφίους στις ερχόμενες εκλογές.

Να τι λένε στην ανακοίνωσή τους: “Eπειδή πολλά έχουν γραφεί και θα γραφτούν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και έχουν έντεχνα διοχετευθεί στις τοπικές κοινωνίες, για ενδεχόμενες υποψηφιότητες με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο στις επερχόμενες εκλογές, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι:

 Αρχικά το ενδιαφέρον για τον ΣΥΡΙΖΑ μας τιμά. Αποτελεί μια σαφή ένδειξη ότι πλησιάζει η ώρα της ανατροπής και αλλαγής της πολιτικής της λιτότητας και των μνημονίων.
Πλησιάζει η ώρα για μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και εκ των πραγμάτων πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.
 Θέλουμε να τονίσουμε όμως ότι το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουμε σκοπό να το τηρήσουμε μέχρι κεραίας, είναι σαφές ως προς τις διαδικασίες επιλογής υποψηφίων βουλευτών.  
Η επιλογή τους γίνεται από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ κατόπιν διαβούλευσης με τις Οργανώσεις Μελών, μετά την έναρξη της διαδικασίας επιλογής από την Κεντρική Επιτροπή, από την οποία θα τεθούν και τα κριτήρια επιλογής, όπως ορίζονται στο καταστατικό και στις αποφάσεις του Συνεδρίου. Οι όποιες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην ώρα τους με συλλογικό και συγκροτημένο τρόπο.
Ακόμα καμία φάση της διαδικασίας επιλογής δεν έχει αρχίσει και η όποια ονοματολογία αποτελεί παραφιλολογία και αποτέλεσμα της φιλοδοξίας και της αγωνίας πολιτικής επιβίωσης αυτών που τη διασπείρουν. 
Ο λαός μας που αγωνίζεται για επιβίωση, κάθε άλλο παρά ενδιαφέρεται για τις φιλοδοξίες και το βόλεμα προσώπων – συμβόλων της προηγούμενης περιόδου που δεν κάνουν ούτε την ελάχιστη αυτοκριτική, υποστηρικτές των μνημονίων, γεννήτορες και υπηρέτες του καθεστώτος των πελατειακών σχέσεων, της διαφθοράς και της διαπλοκής. Ο λαός μας ενδιαφέρεται για το πώς θα βγούμε από την κρίση και τα καταστροφικά μνημόνια.
Η Ν.Ε Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει σκοπό να υπηρετήσει τις ελπίδες και τις αγωνίες του λαού μας, να αγωνιστεί για μία Αριστερή διακυβέρνηση και ένα Σοσιαλιστικό μέλλον και όχι για διαπλεκόμενα συμφέροντα και προσωπικές φιλοδοξίες».
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑