Ειδήσεις

Published on November 3rd, 2014 | by fileto

0

Ο Μασούτης κοντά στα παιδιά!

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε στα πλαίσια του ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σε συνεργασία με τον Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellas στέκεται στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος για δεύτερη χρονιά, στηρίζοντας το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς «Μαζί κτίζουμε το αύριο», που αφορά στη λειτουργία των «Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας» σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.

Στόχος του προγράμματος είναι η εκπαιδευτική υποστήριξη και η δημιουργική απασχόληση παιδιών από μη προνομιούχες οικογένειες ή οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων.

Το πρόγραμμα «Μαζί κτίζουμε το αύριο» προσέφερε ουσιαστική βοήθεια στις οικογένειες που εντάσσονται σε αυτό, προσφέροντας εκπαιδευτική υποστήριξη, δημιουργική απασχόληση, καθώς και συμβουλευτική γονέων. Πέρα από την συμβολή της εταιρίας στην υλοποίηση του προγράμματος με τη μορφή χορηγίας, η προσπάθεια αγκαλιάστηκε και από τους εργαζόμενους των τριών τομέων της Henkel Hellas, οι οποίοι συγκέντρωσαν κούτες με γραφική ύλη και άλλα χρηστικά αντικείμενα, ενώ μεγάλες ποσότητες γραφικής ύλης συγκεντρώθηκαν και στα καταστήματα λιανικής «Μασούτης» στη Θεσσαλονίκη, καθώς το καταναλωτικό κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της εταιρίας να υποστηρίξουν το πρόγραμμα.

Οι καταναλωτές καλούνται και πάλι να συνεισφέρουν, συλλέγοντας στα ειδικά κουτιά με την καρδιά, που θα βρουν σε επιλεγμένα καταστήματα Μασούτης, βιβλία καινούρια ή σε καλή κατάσταση, κατάλληλα για ηλικίες 10-15 ετών, με σκοπό τη δημιουργία παιδικής δανειστικής βιβλιοθήκης που θα λειτουργήσει στα «Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑