Ειδήσεις

Published on November 5th, 2014 | by fileto

0

Δωρεά στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από το Lifeline Hellas

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline προσέφερε είκοσι οξύμετρα στις μονάδες εντατικής νοσηλείας νεογνών των πανεπιστημιακών νοσοκομείων Πατρών, Χανίων και Ηρακλείου Κρήτης, Αλεξανδρούπολης και Λάρισας. Οι ανάγκες αυτές καλύφθηκαν χάριν την φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε στο Λονδίνο η επιτροπή των νέων του Love Rocks υπό την αιγίδα του Lifeline UK. Την δωρεά παρέδωσε στα νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Λάρισας η κ. Αλίκη Marcadia Λαμπροπούλου, Αντιπρόεδρος του Love Rocks, η οποία επισκέφτηκε τις μονάδες εντατικής νοσηλείας για να παραδώσει τον ιατρικό εξοπλισμό.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας ίδρυσε τον ανθρωπιστικό οργανισμό Lifeline το 1993, στο Λονδίνο και εν συνεχεία στην Αθήνα, στο Σικάγο, στη Νέα Υόρκη και στο Τορόντο τα οποία συνεργάζονται με το ίδρυμα της «Ίδρυμα Πριγκίπισσας Αικατερίνης» στο Βελιγράδι.

Το Lifeline Uk και το Lifeline Hellas εργάζονται αποκλειστικά για την Ελλάδα όπου υπάρχουν σημαντικές ανάγκες λόγω της δυσχερής κατάστασης που επικρατεί. Μία από τις σημαντικότερες δραστηριότητες του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων.

Η πρόεδρος του Love Rocks υπό την αιγίδα του Lifeline UK είναι η κ. Κατερίνα Εμπειρίκου, αντιπρόεδρος η κ. Αλίκη Marcadia Λαμπροπούλου και η κα Μαριέττα Χανδρή και τα μέλη του Stephania Margaronis, Alessandra Jolliffee, Ileana Konialidi, Alexandra Economou, Evangelos Bousis.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη με την συμπαράσταση του Πρίγκιπα Αλέξανδρου που ενισχύει κάθε της προσπάθεια και το Lifeline προσφέρει βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη ανεξαρτήτως θρησκείας και εθνικότητας» καταλήγει η ανακοίνωση.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑