Ειδήσεις

Published on November 6th, 2014 | by fileto

0

Η Coco Mat σε συνεργασία με την ΣΥΝΕΡΓΩ

Η COCO-MAT ξεκινάει συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Συνεργώ”, με έδρα την Ξάνθη η οποία αναλαμβάνει την παραγωγή των «Μαξιλαριών Καρδιάς». Πρόκειται για μαλακά μαξιλαράκια σε σχήμα καρδιάς που σχεδιάστηκαν ως βοήθημα για τις γυναίκες που έχουν υποστεί χειρουργική επέμβαση, αντιμετωπίζοντας τον καρκίνο του μαστού. Η COCO-MAT στηρίζει το HeartPillowproject τα τελευταία 3 χρόνια, προσφέροντας δωρεάν τα μαξιλαράκια σε νοσοκομεία.

Εργαζόμενοι της ΚΟΙΝΣΕΠ «Συνεργώ», προερχόμενοι από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, θα έχουν την ευκαιρία απασχόλησης σε ένα έργο με μεγάλη κοινωνική ανταποδοτικότητα. Επιδίωξη των συντελεστών είναι η πρωτοβουλία αυτή να αποτελέσει το πρώτο επιτυχημένο παράδειγμα σύμπραξης για την κοινωνική επιχειρηματικότητα, που θα εμπνεύσει και θα παρακινήσει τους κοινωνικούς εταίρους και τον επιχειρηματικό κόσμο στη χώρα μας.

Η “Συνεργώ”, δημιουργήθηκε με την επιστημονική αρωγή του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας και είναι η πρώτη ΚΟΙΣΝΕΠ  ένταξης στην αγορά εργασίας για άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑