Ειδήσεις

Published on November 17th, 2014 | by fileto

0

Γίνε ταξιτζής με το ΙΧ σου

Το Uber, η εφαρμογή η οποία διασυνδέει μη επαγγελματίες οδηγούς αυτοκινήτων με ανθρώπους που αναζητούν μέσο για τη μετακίνησή τους, είναι έτοιμη και για πανελλαδική παρουσία.

Μάλιστα, η εταιρεία έχει προχωρήσει και στην πρώτη της πρόσληψη στελέχους για την αγορά της Ελλάδας, το υπόβαθρο του οποίου παρουσιάζει σήμερα το Startupper.gr και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Πόγκας.

Στο τέλος Οκτωβρίου δημοσιεύθηκε η πληροφορία ότι η εταιρεία του Travis Kalanick είχε ανοίξει την πλατφόρμα εγγραφής ενδιαφερόμενων οδηγών για την πόλη της Αθήνας. Μέσα σε λίγες ημέρες οι 100 πρώτες διαθέσιμες θέσεις είχαν καλυφθεί.

Αυτό, ωστόσο, που έλαθε της προσοχής των μέσων ενημέρωσης είναι το γεγονός ότι η εταιρεία έχει ανοίξει την πλατφόρμα εγγραφής νέων οδηγών όχι μόνο για την πόλη της Αθήνας, αλλά και για όλη την Ελλάδα. Μία γρήγορη αναζήτηση δείχνει ότι η Uber αναζητά οδηγούς για την Αλεξανδρούπολη, την Ξάνθη, την Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Λάρισα, τα Τρίκαλα, τη Λαμία, την Πάτρα, την Καλαμάτα, την Σπάρτη, ακόμα και για νησιά όπως η Μυτιλήνη, η Ρόδος, η Ζάκυνθος, η Κεφαλονιά, η Σαντορίνη και η… Μύκονος!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑