Ειδήσεις

Published on November 28th, 2014 | by fileto

0

Άνοιξαν τους Κήπους οι αγρότες των Φερών

Μετά την εκωφαντική σιωπή εκ μέρους των ερμοδίων υπουργών στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και μετά από εξαγγελίες του ΟΠΕΚΕΠΕ οι εξαθλιωμένοι αγροκτοκτηνοτρόφοι των Φερών και όλου του Έβρου έβαλαν τέλος στο επ’ αόριστον κλείσιμο του τελωνειακού σταθμού των Κήπων του Έβρου.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονταν παραταγμένες, ενώ  δεν σημειώθηκαν συμπλοκές.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά από παρέμβαση του αντιδημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Γκότση στον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην διάρκεια της παρουσίας του στην άσκηση Παρμενίων είχε αποσπάσει την μεσολάβησή του για εξεύρεση λύσης στα προβλήματα των αγροκτηνοτρόφων της περιοχής του Έβρου.

Ο κ. Κουκουλόπουλος έφτασε στον Εβρο μετά από αλλεπάληλες καθυστερήσεις και αλλαγές στην ημέρα του κλεισμένου ραντεβού, εξείγγειλε μέτρα ανακούφισης και από τότε …άκρα του τάφου σιωπή.

Οι αγρότες με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα κατέλαβαν την Πέμπτη το τελωνείο Κήπων, αφήνοντας περιθώρια για μετακινήσεις αυτοκινήτων εκατέρωθεν αλλά είναι αποφασισμένοι να μείνουν εκεί μέχρι να λάβουν σαφείς διαβεβαιώσεις από το υπουργείο για να ανοιχτά θέματα που τους απασχολούν.Τελικά σήμερα τα ξημερώματα αποχώρησαν, δίνοντας σήμα λήξης στις κινητοποιήσεις τους εν οψει Χριστουγέννων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑