Ειδήσεις

Published on December 4th, 2014 | by fileto

0

Θα λειτουργήσει φέτος το χιονοδρομικό Φαλακρού;

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του προηγούμενου μήνα, από τις αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, με την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών για την ανάδειξη του αναδόχου λειτουργίας του Κέντρου, όπως διαβεβαίωσε σε σχετικές δηλώσεις του, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με τον κ. Πατακάκη, και με δηλώσεις του στις 13 Νοεμβρίου 2014, “στις αρχές του νέου έτους πρόκειται να προκηρυχθεί διεθνής διαγωνισμός για την εκμίσθωση του Χιονοδρομικού Κέντρου για 20 χρόνια”.

Εν τω μεταξύ αναμένεται, τον επόμενο μήνα (Δεκέμβρη δηλαδή του 2014), η πιστοποίησή του από το Υπουργείο Τουρισμού και τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα, «ώστε το κέντρο να μπορεί να λειτουργήσει με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, για την ασφάλεια των σκιέρ αλλά και για να συγκρατήσουμε τους συμπολίτες μας, οι οποίοι πηγαίνουν στη γειτονική Βουλγαρία, σε μια περίοδο που το κάθε ευρώ είναι πολύτιμο για τις τοπικές κοινωνίες», όπως ανέλυσε μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας στις ίδιες δηλώσεις του.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες είναι αμφιλεγόμενες για την λειτουργία του χιονοδρομικού της Δράμας στο Φαλακρό και όλοι στην πέριξ περιοχή που έχουν επενδύσει ουκ ολίγα ευρώ περιμένουν μια ξεκάθαρη απάντηση από τον λαλίστατο αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη.

Αναμένομεν!


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑