Ειδήσεις

Published on December 5th, 2014 | by fileto

0

Βούλγαρος έκλεψε λάδια αυτοκινήτου και την κοπάνησε

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου Δράμας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, κλοπή από επιχείρηση στο Φωτολίβος Δράμας, που διαπράχθηκε χθες (4-12-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη σήμερα το πρωί, στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, ο 40χρονος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής Δράμας, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα, όπου κατά τον ενδελεχή έλεγχο από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος:

  • 12 πλαστικά δοχεία με λάδια μηχανής αυτοκινήτου
  • 2 μπαταρίες αυτοκινήτου
  • 1 ηλεκτρικό εργαλείο
  • 8 διαρρηκτικά εργαλεία

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο δράστης, λίγες ώρες νωρίτερα, είχε αφαιρέσει τα παραπάνω πλαστικά δοχεία και τις μπαταρίες από επιχείρηση εμπορίας λιπαντικών, στο Φωτολίβος Δράμας, στην οποία εργαζόταν κατά το παρελθόν.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Κατασχέθηκαν επίσης το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το ηλεκτρικό εργαλείο και τα διαρρηκτικά εργαλεία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Νευροκοπίου Δράμας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑