Ειδήσεις

Published on December 6th, 2014 | by fileto

0

Βέλγος ζεσταίνει παγωμένα σχολεία στη Θράκη

Λέγαται Τζίμυ Τζαμάρ και είναι Βέλγος.

Αυτός λοιπόν ο Βέλγος φιλέλληνας υπάλληλος της Κομισιόν, και όχι κάποιος μεγαλοσχήμονας, έφερε στην Ελλάδα χρήματα και φρόντισε να προσφέρει πετρέλαιο σε σχολεία που το είχαν ανάγκη για να ζεστάνουν τους μαθητές το χειμώνα.

Εγώ φέρνω μια επιταγή 11.000 ευρώ, που δεν είναι κάτι. Είναι τίποτα. Αλλά έκανα μια συμφωνία για κάθε 1000 ευρώ να παίρνουν τα σχολεία 1 τόνο πετρέλαιο, ποσότητα που αρκεί για να βγάλουν το χειμώνα. Στη συνέχεια επισκέφτηκα την Αλεξανδρούπολη και τα σχολεία που θα λάμβαναν το πετρέλαιο από το “12 ώρες Ελλάδα” στις Φέρρες και στο Σουφλί. Εκεί αντιλαμβάνεσαι πως αυτό που κάνεις αλλάζει πολλά σε ένα σχολείο” αναφέρει στο News 247 και στον δημοσιογράφο Ελευθέριο Σαββίδη.

Αυτός λοιπόν ο Βέλγος, υπάλληλος, βλέποντας το εξώφυλλο του Speagel με την Αφροδίτη με το δάχτυλο σε άσεμνη χειρονομία, ξεπέρασε τον ψυχρό ευρωπαικό τρόπο σκέψης προς την δοκιμασμένη Ελλάδα και μέσα από ελληνικούς συλλόγους του Βελγίου, Έλληνες καλλιτέχνες και με χορηγούς δημιούργησε ένα οργανισμό με τίτλο “Ελλάδα 12ώρες” και συγκέντρωσε χρήματα τα οποία θα γίνουν πετρέλαιο για τα παγωμένα σχολεία της Θράκης.

Διαβάστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξή του στην διεύθυνση:

http://news247.gr/eidiseis/synentefxeis/tzimmy_tzamar_enas_sugxronos_filellhnas.3180470.html


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑