Ειδήσεις

Published on December 15th, 2014 | by fileto

0

Αμφίπολη – Καβάλα – Ονειρούπολη για μαθητές

Πολλά τα εκδρομικά λεωφορεία τα οποία μεταφέρουν μαθητές τάξεων του γυμνασίου από σχολεία της Νότιας Ελλάδας στην περιοχή μας.

Οι μαθητές εκμεταλλευόμενοι τις μέρες πριν τα Χριστούγεννα επισκέπτονται την περιοχή της Αν. Μακεδονίας και Θράκης και συνδυάζουν την Αμφίπολη με την Ονειρούπολη της Δράμας με διανυκτέρευση στην Καβάλα.

Σήμερα βρέθηκαν σχολεία από την Αθήνα και την Λαμία στην Καβάλα απολαμβάνοντας τον λαμπερό ήλιο ενώ είχαν επισκεφθεί την Αμφίπολη και το Αρχαιολογικό της μουσείο, το αρχαιολογικό Μουσειο Καβάλας όπου βρίσκονται πολλά ευρήματα από της ανασκαφές της Αμφίπολης και ακολούθως θα πηγαιναν στην Δράμα για να απολαύσουν την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της Ονειρούπολης.

ονειρούπολη

Πριν από λίγες μέρες στην Ονειρούπολη βρέθηκαν ακόμη και Ινδοί επισκέπτες δηλώνοντας εντυπωσιασμένοι από τη γιορτινή ατμόσφαιρα της Δράμας.

Οι ινδοί σύμφωνα με τη ιστοσελίδα Dramania ήταν ενθουσιασμένοι από τους παραδοσιακούς χορούς που παρουσιαζόταν στην κεντρική πλατεία και φυσικά από τη φιλικότητα και ζεστασιά των ανθρώπων.

Κάθε μέρα στη Δράμα υπάρχει σε εξέλιξη ένα πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων με μουσική, χορό, εργαστηρια για τα παιδιά κ.α.

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑