Ειδήσεις

Published on December 23rd, 2014 | by fileto

0

Ο σκύλος μύρισε κοκκαίνη στην Ορεστιάδα

Συνελήφθησαν χθες (22-12-2014) το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 32, 23 (άντρες) και 23 (γυναίκα) ετών, κατηγορούμενοι για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών. Σε βάρος του 32χρονου, η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες, κατά τη διάρκεια των οποίων εντόπισαν τους δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες, έξι (6) συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 27 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Στην κατοχή των δραστών, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 780 ευρώ, πέντε (5) κινητά τηλέφωνα και πέντε (5) πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας.

Σε έρευνες που ακολούθησαν σε δύο οικίες του 32χρονου, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν:

  •  7 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 645,5 γραμμαρίων
  •  62 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου
  •  1 σιδερογροθιά
  •  το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ

Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Ε. στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διακίνηση ναρκωτικών και προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑