Ειδήσεις

Published on December 25th, 2014 | by fileto

0

Το κοινωνικό πρόσωπο της αστυνομίας στην ΑΜ-Θ

Στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, το προσωπικό των υφιστάμενων Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συγκέντρωσε εθελοντικά βοήθεια σε είδη (τρόφιμα, είδη ρουχισμού για παιδιά και ενήλικες, παιχνίδια κ.α.).

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν από αντιπροσωπείες των Διευθύνσεων Αστυνομίας, σε διαφόρους φορείς και ιδρύματα της περιφέρειας ως εξής:

  •  Την 19-12-2014, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, παρέδωσε βοήθεια σε είδη στην Τράπεζα Αγάπης του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδας.
  •  Την 23-12-2014, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, παρέδωσε βοήθεια σε είδη στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Πολυκοινωνικού Κέντρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
  •  Την 24-12-2014, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, παρέδωσε βοήθεια σε είδη στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.
  •  Την 23-12-2014, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, παρέδωσε βοήθεια σε είδη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης.
  •  Την 19-12-2014, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, παρέδωσε βοήθεια σε είδη στο Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού Καβάλας.
  •  Την 24-12-2014, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, παρέδωσε βοήθεια σε είδη στο Συσσίτιο της Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας και το Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού Δράμας.

Εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων και ιδρυμάτων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας καλές γιορτές, καθώς επίσης καλό κουράγιο και δύναμη για την άσκηση των καθηκόντων τους.

Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου και τη διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας και της περιουσίας του.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑