Ειδήσεις

Published on December 26th, 2014 | by fileto

0

Καταγγελία Λελιάτσου των ΑΝΕΛ κατά Ντόλιου

Με μια ανακοίνωση και ένα ντοκουμέντο καταγγέλει ο Παναγιώτης Λελιάτσος, αναπληρωτης τομεάρχης Ενέργειας και Ανάπτυξης των ΑΝΕΛ τον υφυπουργό Εσωτερικών και βουλευτή Έβρου Γιώργο Ντόλιο για ενοικίαση ακινήτου των υιών του στο ΤΕΕ Θράκης.

Να τι λέει η καταγγελία:

«Την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματικά ακίνητα βρίσκονται στα αζήτητα μια και η εξοντωτική δημοσιονομική πολιτική έχει καταστρέψει κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα και η ζήτηση αυτών είναι ανύπαρκτη, την ώρα που οι ιδιοκτήτες αυτών των ακινήτων αναζητούν μισθωτές, την ώρα που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις δυσβάσταχτες φορολογίες και προσπαθούν να τα εκποιήσουν, κάποιοι εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού και υπουργοί αυτής της κυβέρνησης καταφέρνουν να βρουν μισθωτές για τα ακίνητα τους.

Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για την μίσθωση επαγγελματικού γραφείου από το ΤΕΕ ΘΡΑΚΗΣ από τα τέκνα του υφυπουργού εσωτερικών κυρίου Ντόλιου.

Παραμονές Χριστουγέννων και την ώρα που χιλιάδες συμπολίτες μας δεν έχουν ένα πιάτο φαγητό στο τραπέζι τους ο εν λόγω φορέας ενέκρινε δαπάνη προς τους ιδιοκτήτες των ακινήτων.

Ας μας πουν οι κύριοι εκπρόσωποι του ΤΕΕ Θράκης με ποιες διαδικασίες επελέγη το εν λόγω κτήριο και ας δουν τα λοιπά μέλη του εν λόγω φορέα που πάνε οι συνδρομές τους.

Ας δουν οι λοιποί ιδιοκτήτες επαγγελματικών ακινήτων πως κάποιοι καταφέρνουν να τα μισθώνουν και ας δούμε όλοι εμείς ποιους επιλέγουμε ως εκπροσώπους στο Εθνικό κοινοβούλιο.

ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑