Ειδήσεις

Published on December 28th, 2014 | by fileto

0

Μεγάλη ροή εκδρομέων τις γιορτές στην Πόλη

Παρά την κρίση πολλοί Έλληνες εκμεταλλεύθηκαν το τετραήμερο των Χριστουγέννων και πήραν τα όρη για λίγη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ευχαριστημένοι από την ζήτηση είναι οι επιχειρηματίες και σε περιοχές όπως η Δράμα, τα Ιωάννινα και η Ξάνθη. Καλά τα πήγαν και τα ξενοδοχεία σε Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή από τους περαστικούς εκδρομείς που προτίμησαν την Κωνσταντινούπολη.

Οι τιμές ξεκινούσαν από 45 ευρώ στα απλά καταλύματα, ενώ η μέση τιμή στα ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων διαμορφώνεται περίπου στα 90 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Χθες και σήμερα αυξημένη είναι η κίνηση στο τελωνείο των Κήπων από τους εκδρομείς που επέστρεφαν και συνεχίζουν να επιστρέφουν από την Κωνσταντινούπολη η οποία είναι ένας κοντινός και φθηνός προορισμός για τους Βορειοελλαδίτες και όχι μόνο.

Να σημειώσουμε ότι υπάρχει λεωφορείο της γραμμής δύο δρομολόγια ημερησίως από Θεσσαλονίκη προς την Πόλη με μόλις 20 ευρώ εισιτήριο κατά Μ.Ο.

Παράλληλα μεγάλη προτίμηση δείχνουν οι Έλληνες σε Μπάνσκο, Παμπόροβο και Μπόροβετς στην γειτοινή Βουλγαρία που αν κάποιος κλείσει δωμάτιο από νωρίς μπορεί να πετύχει πολύ καλές τιμές.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑