Ειδήσεις

Published on December 30th, 2014 | by fileto

0

Μάχη και πιέσεις για τα ψηφοδέλτια του Μαξίμου

Ακόμη στην Αθήνα είναι οι βουλευτές της ΝΔ πιέζοντας το Μαξίμου να φτιάξει ψηφοδέλτια στα μέτρα τους για την εκλογική αναμέτρηση, μια και υπάρχουν υπόνοιες ότι θα παιχθούν παιχνίδια και με την υπάρχουσα ατμόσφαιρα όπου οι ψηφοφόροι θα ενεργήσουν τιμωρητικά δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένες ψήφους.

Ήδη η δεξαμενή των γαλάζιων ψηφοφόρων είναι μικρότερη και άρα μη διαχειρίσιμη.

Όπως λένε πληροφορίες οι ζημώσεις φέρουν στον Έβρο την υποψηφιότητα του υποηφίου Ευρωβουλευτή Α. Δημοσχάκη πρώην αρχηγού της Αστυνομίας κόντρα στους δύο υφυπουργούς  και βουλευτές Άκη Γεροντόπουλο και Αλέξανδρο Δεμερτζόπουλο, αλλά και μια γυναικεία παρουσία η οποία αναζητείται.

Στην Ροδόπη ψάχνουν για μειονοτικούς υποψηφίους αλλά και για τα πρόσωπα τα οποία θα πιέσουν την υποψηφιότητα του Ευριπιδη Στυλιανίδη ο οποίος αποτελεί κόκκινο πανί για το επιτελείο του Μαξίμου.

Στην Ξάνθη πέραν του Αλέξανδρου Κοντού ανα ζητείται και εκεί μειονοτικός υποψήφιος ενώ ακούγεται και το όνομα του προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Στέλιου Μωραίτη για μια θέση στο ψηφοδέλτιο.

Στην Καβάλα ο πρωην δήμαρχος Σάββας Μιχαηλίδης ακούγεται αν και δημοσιεύματα το αποκλείουν, ενώ επίσης το όνομα του κ. Κιοσσέ, της κ. Μαρίνας Φιλιππίδου και του υποψηφίου δημάρχου κ. Μάκη Παπαδόπουλου είναι στην ατζέντα. Αμετακίνητοι είναι οι Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Πασχαλίδης, Κώστας Κλειτσιώτης και Γιώργος Καλαντζής.

Στην Δράμα η ατμόσφαιρα είναι θολή ενώ φυσικά προπορεύεται η υποψηφιότητα Δημήτρη Κυριαζίδη, έπεται αυτή του Μαργαρίτη Τζήμα και του Μαργαρίτη Θωμά πρώην δημάρχου.

Η ΝΔ παλεύει για δύο θέσεις στον Έβρο, από μία σε Ροδόπη και Ξάνθη, δύο στην Καβάλα και μία στη Δρτάμα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑