Ειδήσεις

Published on December 30th, 2014 | by fileto

0

Από τον Έβρο ξεκινά τις εκλογές ο Καμμένος

Τον ίλιγγο των δημοσκοπικών ευρημάτων επιχειρεί να ανατρέψει ο Πάνος Καμμένος για τους ΑΝΕΛ και προχωρά δυναμικά την προεκλογική του περιοδεία από τον Έβρο στις 6 Ιανουαρίου 2015.

Τα δυνατά του χαρτιά είναι οι Ουζουνίδης Μαρίνος και Πάνος Λελιάτσος ενώ θέλει κι άλλα πρόσωπα για να κλείσει τα ψηφοδέλτια για το κόμμα του σε όλη την Αν. Μακεδονία και Θράκη.

Να μην ξεχνάμε ότι στις εκλογές του 2012 ο Πάνος Καμμένος ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Έβρου.

Μετά την επιτυχημένη παρουσία στις περιφερειακές εκλογές του 2014, ο Τέρενς Κουίκ πιστεύει ότι η Δράμα θα μπορούσε να βγάλει έναν ακόμη βουλευτή (Σμολοκτός), ανεβάζοντας τον αριθμό για την ΑΜ-Θ σε δύο.

Ιδιαίτερη πρόσκληση κάνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προς τους ανεξάρτητους βουλευτές που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ αφορά κυρίως τον κ. Β. Καπερνάρο, αλλά και την κ. Χρυσούλα Γιαταγάνα, για την οποία οι ΑΝΕΛ εκτιμούν ότι δεν έχει κλείσει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, στη συζήτηση με τους δημοσιογράφους ο κ. Καμμένος εξήρε ονομαστικά τη στάση τους.

Το γεγονός ότι είναι πιθανή η σύμπραξη του κόμματος Καμμένου με τον ΣΥΡΙΖΑ στην δημιουργία συναινετικής κυβέρνησης κανει ελκυστικό το κόμμα του και αναμένεται να έχει ενδιαφέρουσες συμμετοχές που θα το ξεκολλήσουν από την βάση του 3% που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις.

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑