Ειδήσεις

Published on December 31st, 2014 | by fileto

0

Μπαγκλαντεσιανοί μαφιόζοι με δράση στον Έβρο

Συνελήφθη, χθες (30-12-2014) το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκλαντές, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αρπαγή και παράνομη βία.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται επίσης ένας 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκλαντές, κατηγορούμενος για αρπαγή.

Αναλυτικότερα, ο 28χρονος δράστης, την 10-12-2014, μετέφερε, με πλαστική βάρκα, από την Τουρκία στην Ελλάδα, τρεις (3) ομοεθνείς του, μη νόμιμους μετανάστες, προκειμένου στη συνέχεια να τους οδηγήσει σε αρμόδια υπηρεσία για να αιτηθούν Πολιτικό Άσυλο, πλην όμως τους μετέφερε σε σπίτι στην Αλεξανδρούπολη, όπου, με τη χρήση βίας και τη βοήθεια του 39χρονου, τους παρακρατούσαν παράνομα και απαιτούσαν για την απελευθέρωσή τους, από τις οικογένειές τους, το χρηματικό ποσό των 4.500 ευρώ.

Την 30-12-2014 το πρωί, οι μη νόμιμοι μετανάστες κατάφεραν να διαφύγουν από το σπίτι, όπου κρατούνταν παράνομα και κατήγγειλαν το περιστατικό στους αστυνομικούς.

Άμεσα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 28χρονο, ενώ ο 39χρονος δράστης δεν εντοπίστηκε και αναζητείται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑