Ειδήσεις

Published on January 5th, 2015 | by fileto

0

Από τον φράχτη ο Σαμαράς έκανε άνοιγμα σε ΧΑ και ΑΝΕΛ

Άνοιγμα σε όσους θέλουν να ψηφίσουν κόμματα της ακροδεξιάς έκανε από τον Έβρο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με φόντο τον γνωστό φράχτη του Έβρου, τονίζοντας ότι κάποιοι δεν θέλουν τον φράχτη, για να μπαίνουν όπως τόνισε ανενοχλητοι οι λαθρομετανάστες τους οποίους μετά να τους δίνουν διαμονή και περίθαλψη.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ

Ο πρωθυπουργός είδε ακόμη από κοντά το αποτρεπτικό εμπόδιο-φράχτη, για την είσοδο των μεταναστών, που έχει τοποθετηθεί κατά μήκος του Έβρου και αμέσως μετά δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι τα αποτελέσματά του είναι πάρα πολύ ικανοποιητικά ως προς την αποτροπή της διέλευσης παράτυπων μεταναστών, που είχε αποκτήσει εκρηκτικές διαστάσεις.

“Αυτό έχει πια αποτραπεί. Ο φράχτης έπαιξε αυτό τον ρόλο τον πάρα πολύ θετικό και, όπως δήλωσα και προηγουμένως, σημαντικό είναι πως αυτός πρέπει να παραμείνει. Ο φράχτης αυτός έχει δουλέψει για το καλό του τόπου και οι θεωρίες ότι θα πρέπει να τον ρίξουμε, να τον γκρεμίσουμε, ώστε να μπαίνουν μέσα οι λαθρομετανάστες και να τους παρέχουμε νοσοκομειακή και ασφαλιστική κάλυψη είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να το επιτρέψει ο ελληνικός λαός” τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Ακολούθως σήμερα το πρωί επισκέφθηκε τα ακριτικά φυλάκια και σε απάντηση της γνωστής επίσκεψης Νταβούντογλου, ήρθε σε επαφή και με τον νομάρχη Αδριανούπολης έχοντας στο πλευρό του του περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη, βουλευτές του Έβρου και παράγοντες της περιοχής.

Την ίδια στιγμή όπως τονίζει η ιστοσελίδα tvxs.gr, αν και ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί την Ορεστιάδα, ο Αντώνης Σαμαράς άλλαξε πορεία, καθώς εκεί είχαν συγκεντρωθεί απλήρωτοι εργαζόμενοι στην ΕΒΖ που ζητούσαν αν τον συναντήσουν. Σημειώνεται ότι οι 250 εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ), καταγγέλλουν ότι δεν πληρώθηκαν αυτό τον μήνα λόγω του γεγονότος ότι η εταιρεία κήρυξε στάση πληρωμών, κατόπιν εντολής του εκκαθαριστή.

Το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει στην Κομοτηνή στο Μέγαρο Μουσικής στις 6.30 και αύριο θα ολοκληρώσει την περιοδεία του στην Καβάλα όπου θα παραβρεθεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων.

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑