Ειδήσεις

Published on January 6th, 2015 | by fileto

0

Γαλάζιες διαμαρτυρίες στην Ορεστιάδα

Επικοινωνιακό σφάλμα, χαρακτηρίζουν πολλοί το ότι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς δεν εμφανίστηκε στην Ορεστιάδα μετά την επίσκεψή του στον φράχτη του Έβρου.

Λέγεται ότι πληροφορίες που του μετέφεραν ότι τευτλοπαραγωγοί και εργαζόμενοι στο κλειστό πλέον εργοστάσιο ζαχάρεως της περιοχής ήθελαν να διαμαρτυρηθούν ενώπιόν του τον έκαναν να αλλάξει ρότα και να μην παρευρεθεί στην ακριτική πόλη.

Αμηχανία έχουν και πολλά στελέχη και ψηφοφόροι της ΝΔ οι οποίοι ήλπιζαν ότι θα έβλεπαν τον πρωθυπουργό στην πόλη τους, η οποία σημειωτέον είναι και γεννέτηρα του υφυπουργού Παιδείας κ. Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου.

“Είναι λυπηρό ένας πρωθυπουργός να τρομάζει από την παρουσία λίγων εργαζόμενων που ήθελαν να του εκφράσουν τα παράπονά τους», ανέφεραν οι εργαζόμενοι της ΕΒΖ όταν πληροφορήθηκαν τη «φυγάδευση» του Αντώνη Σαμαρά από τον περιφερειακό δρόμο της Ορεστιάδας, στην ιστοσελίδα ΕΡΑ Ορεστιάδας.

Σύμφωνα με το Thrakinea.gr που γνωρίζει καλά την περιοχή της Ορεστιάδας, σημειώνει ότι στους διαμαρτυρόμενους συμπεριλαμβάνεται και ο δήμαρχος της πόλης.
Ο δήμαρχος Ορεστιάδας, με αφορμή την αποφυγή της πόλης από τονπρωθυπουργό σε σχόλιό του στο facebook τονίζει ότι: «ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ».
Παράλληλα σχολιάζεται ποικιλοτρόπως η παρουσία του προέδρου της ΝΔ στις Σάπες και τα Αρριανά.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑