Ειδήσεις

Published on January 17th, 2015 | by fileto

0

Αντίδραση ΚΚΕ για το σπιτάκι της ΧΑ στην Καβάλα

Συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στην κατανομή των δημόσιων χώρων προβολής των πολιτικών κομμάτων, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, με ψήφο και του ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο η «Λαϊκή Συσπείρωση» πρότεινε να μη δοθεί καμία διευκόλυνση στην Χρυσή Αυγή για να χύνει το φασιστικό της δηλητήριο. Κόντρα στην πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, με πρόσχημα το νόμο, αποφάσισε να παρέχει στήριξη και βοήθεια στη Χρυσή Αυγή. Την απαράδεκτη αυτή απόφαση στήριξαν τόσο η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και οι παρατάξεις που είχαν χρυσαυγίτες στα ψηφοδέλτιά τους στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές (με ορισμένους μάλιστα να αντιδρούν στο χαρακτηρισμό τους ως ναζί!) όσο και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, που, κατά τ’ άλλα, παρουσιάζεται με το προσωπείο του «αντιφασίστα»…

Την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ, σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων: «Φαίνεται πως η δεξαμενή άντλησης “αντιμνημονιακών” ψήφων περιλαμβάνει και τη Χρυσή Αυγή».

πηγη: Ριζοσπάστης

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε ανακοίνωσή του ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή τονίζει ότι “από το 2012 έχει ταχθεί υπέρ της κατάργησης της κομματικής επιχορήγησης και με την είσοδό του στην Βουλή είχε καταθέσει σχετική πρόταση νόμου (16 Ιουλίου 2012).

Η Τ. Ο. Καβάλας, πιστή στις ιδέες και τις αρχές του Κινήματός μας, μην θέλοντας να επιβαρύνει τον δημοτικό προϋπολογισμό άρα και τους Έλληνες φορολογούμενους, δεν θα αποδεχθεί την ηλεκτροδότηση του περιπτέρου που της παραχωρήθηκε για την προεκλογική περίοδο”.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑