Ειδήσεις

Published on January 20th, 2015 | by fileto

0

Συμφωνούν για τα δίγλωσσα νηπιαγωγεία στη Θράκη;

Αυτό που αναρωτιούνται όλοι στην Αν. Μακεδονία και Θράκη είναι κατά πόσο οι υποψήφιοι βουλευτές που συστεγάζονται στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τους υποστηρικτές των δίγλωσσων νηπιαγωγείων από την μειονότητα είναι κι αυτοί της άποψης αν και πλειονοτικοί ότι αυτό θα γίνει πράξη με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Το ερώτημα πλανάται και σ’ αυτούς που έχουν τις τελευταίες μέρες βγεί στα κανάλια και πιέζουν να ψηφιστούν οι πλειονοτικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως για παράδειγμα ο κ. Δημήτρης Χαρίτου στην Ροδόπη για να έχει ο νομός εκπροσόπηση και από χριστιανό.

Αυτή η καμπάνια βέβαια στρέφεται κατά του κ. Αιχάν Καραγιουσούφ μια και αυτός είναι το δεύτερο δυνατό χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ στην Ροδόπη μετά τον Μουσταφά Μουσταφά ο οποίος ομολογουμένως έχει ρεύμα και πάει για πρωτιά στο ψηφοδέλτιο.

Θολό το τοπίο και χρειάζεται απαντήσεις γιατί αν πιστεύουν στον ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης ότι θα εκλεγούν στην Ροδόπη τρείς βουλευτές δηλαδή δύο μειονοτικοί και ένας χριστιανός, τότε μάλλον θέλουν εντατικά μαθήματα μαθηματικών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑