Ειδήσεις

Published on January 20th, 2015 | by fileto

0

Αινιγματική επίσκεψη Σταμάτη στην Θράκη

Φυσικά και είναι παλιός γνώριμος της περιοχής ο πρώην περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και νυν υπουργός Επικρατίας Δημήτρης Σταμάτης αλλά και δεξί χέρι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ο υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ βρέθηκε χθες στην Ξάνθη και μίλησε σε στελέχη του κόμματος, περισσότερο όμως η παρουσία του ξύπνησε σενάρια για την βαθύτερη αιτία του βρέθηκε στην περιοχή που είναι ευαίσθητη και έχει τον αστάθμητο παράγοντα …μειονότητα.

Παραδέχθηκε στην ομιλία του ότι η ΝΔ έκανε λάθη, αλλά το έχει μετανοιώσει και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Σήμερα συνοδευόμενος από την Φελίνα Καζάκου η οποία είχε κατεβεί στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές διεκδικώντας τον δήμο Κομοτηνής και ήρθε δεύτερη, επισκέφθηκε τον δήμαρχο Κομοτηνής (;) Γιώργο Πετρίδη και φωτογραφήθηκε μαζί του. Ο δήμαρχος έβγαλε και δελτίο Τύπου για να επικοινωνήσει την επίσκεψη αυτή(!).

Δεν γνωρίζουμε αν θα επισκεφθεί και τον Έβρο, προφανώς και θα το κάνει για να έχει πλήρη εικόνα για τη Θράκη και το επίπεδο αποδοχής της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά.

Τον πραγματικό λόγο της επίσκεψής του δεν θα τον μάθουμε ποτέ γιατί σίγουρα θα κινήθηκε και θα είδε κόσμο με κάθε προφύλαξη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Προφανώς θα πήγε και στο χωριό της γυναίκας του που είναι η Νέα Καρβάλη Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑