Ειδήσεις

Published on January 21st, 2015 | by fileto

0

Συσπείρωση για τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στην Καβάλα

Σε μια εποχή που δύσκολα οι ψηφοφόροι και φίλοι των υποψηφίων μετακινούνται για να ακούσουν τους βουλευτές στις προεκλογικές τους ομιλίες, η χθεσινή συγκέντρωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου είχε και πλήθος και παλμό στην Καβάλα.

Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα στον Γαλαξία με ανθρώπους από όλο τον νομό και την πόλη επαγγελματίες, υπαλλήλους, αιρετούς, επιστήμονες και κυρίως νεολαία.

Η υποψηφιότητα του Νίκου Παναγιωτόπουλου χαιρετίστηκε με εγκαρδιότητα και ο ίδιος στην ομιλία του εξήγησε το διακύβευμα των εκλογών, την αναγκαιότητα ψήφου στη ΝΔ και την δική του παρουσία στην κεντρική πολιτική σκηνή ως υφυπουργός Πρόνοιας και τις παρεμβάσεις του για την Καβάλα.

DSC05179DSC05177DSC05176DSC05183

Με σεμνότητα και χωρίς ακραίες κορώνες δήλωσε παρόν και πήρε την διαβεβαίωση ότι η Καβάλα θα τον ξαναστείλει στη Βουλή, σε μια κρίσιμη περίοδο για την χώρα και την περιοχή μας.

Παρόντες ο θείος και κορυφαίος υπουργός Γιώργος Παναγιωτόπουλος, η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα,  ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, ο πρώην δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Καβάλας Κώστας Ευθυμιάδης, ο πρόεδρος τοιυ επιμελητηρίου Άγγελος Τσατσούλης κ.α.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑