Ειδήσεις

Published on January 27th, 2015 | by fileto

0

Ανήλικοι τσαμπουκάδες έκλεβαν στην Ορεστιάδα

Εξιχνιάστηκε άμεσα, ύστερα από μεθοδικές έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, η ληστεία σε βάρος 2 ημεδαπών, που διαπράχθηκε, χθες (26-1-2015) το βράδυ, στην πόλη της Ορεστιάδας.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν το ίδιο βράδυ, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και του Τμήματος Τροχαίας Ορεστιάδας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 21,17 και 14 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ένας 16χρονος ημεδαπός, συνεργός των δραστών, που δε συνελήφθη και αναζητείται.

Συγκεκριμένα, οι δράστες, προσέγγισαν δύο ημεδαπούς, ηλικίας 65 και 59 ετών και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από την κατοχή τους ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι, που περιείχε διάφορα έγγραφα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές αναζητήσεις και έρευνες, με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών ημεδαπών.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

Οι δύο ημεδαποί, ηλικίας 65 και 59 ετών, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου ο 65χρονος παρέμεινε για νοσηλεία, ενώ ο 59χρονος αποχώρησε μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σημειώνεται ότι και οι τέσσερις δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διακεκριμένες κλοπές, ενώ οι δύο από αυτούς, ηλικίας 17 και 14 ετών, έχουν απασχολήσει και για ληστείες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού τους.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑