Ειδήσεις

Published on January 31st, 2015 | by fileto

0

Μήπως ο χρυσός έφερε τον Λαμπάκη στο Κ. Νευροκόπι Δράμας;

Ως πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜ-Θ ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης έπρεπε να επισκεφθεί και τον δήμο Κάτω Νευροκοπίου καθώς τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι κοινά.

Παρ’ όλα αυτά και με δεδομένο τις  ενδεχόμενες έρευνες στην περιοχή της ορεινής Δράμας για εύρεση κοιτασμάτων χρυσού, για τις οποίες ο ίδιος είχε δημιουργήσει πυρήνα αντίστασης στην Θράκη, πιθανόν παρά το ότι κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στα δελτία τύπου και τις δηλώσεις του από την ακριτική αυτή περιοχή, πολλοί θεωρούν πιθανό να συζητήθηκε και το θέμα αυτό στο περιθώριο της συνάντησής του με τον δήμαρχο Βασίλη Γιαννόπουλο.

Ο ίδιος ο κ. Λαμπάκης τόνισε ότι: “ήρθε η ώρα, η ΠΕΔ να δείξει τη δύναμή της, και η δύναμη αυτή θα φανεί με την εξωστρέφεια η οποία αρχίζει σήμερα από τον Δήμο Κ. Νευροκοπίου, έναν μικρό, χαρακτηρισμένο ορεινό Δήμο, με πολλά προβλήματα, ίσως τα περισσότερα από κάθε άλλο Δήμο της Περιφέρειας”.

Παράλληλα σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Κ. Νευροκοπίου κ. Γιαννόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Λαμπάκη για την επίσκεψή του με σκοπό να έχει μια εικόνα επί τόπου, «μια ιδία αντίληψη για τα προβλήματα που έχουμε, τόσο από πλευράς οργάνωσης, λειτουργίας του Δήμου όσο για τα προβλήματα της περιοχής».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑