Ειδήσεις

Published on February 14th, 2015 | by fileto

0

Επιχείρηση σκούπα για ναρκωτικά από Βόλο μέχρι Έβρο

Κατά τη διάρκεια ευρείας κλίμακας αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο (12/13-02-2015) σε Βόλο, Λάρισα, Αττική και Έβρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, σε συνεργασία με αστυνομικούς των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, συνελήφθησαν συνολικά δεκαεπτά άτομα, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για: δύο έλληνες, ηλικίας 51 και 44 ετών (ηγετικά στελέχη), 37χρονηελληνίδα (ηγετικό στέλεχος), δύο ελληνίδες, ηλικίας 31 και 50 ετών (περιφερειακά στελέχη), δώδεκα έλληνες, έντεκα άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας από 28 έως 63 ετών (περιφερειακά στελέχη).

Στο πλαίσιο της μεθοδικής αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκαν ο κεντρικός και καθοδηγητικός ρόλος των ηγετικών στελεχών, η εσωτερική δομή και η ιεραρχική σχέση των μελών, ο περιφερειακός ρόλος των υπολοίπων μελών, καθώς και η διαρκής και συστηματική δράση της οργάνωσης.

Ειδικότερα, η οργάνωση, η οποία δραστηριοποιείται από τα μέσα Νοεμβρίου του έτους 2014, διευθύνονταν από τους δύο άνδρες και την 37χρονη, ως ηγετικά στελέχη.

Περισσότερα: http://www.eleftheria.gr/index.asp?cat=21&aid=90973#.VN9-byzSMxg

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑