Ειδήσεις

Published on February 14th, 2015 | by fileto

0

Τα αλλάζουν όλα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας

Νέα όδευση στον αγωγό ΤΑΡ που τελικά δεν θα περνάει από τα Τενάγη των Φιλίππων, όχι στην εγκατάσταση LNG στον κόπλο της Καβάλας, αλλαγές στον Καλλικράτη, τόνισαν ότι θα διεκδικήσουν οι νέοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Καβάλα Ηλίας Ιωαννίδης, Τάκης Εμμανουηλίδης και Αλεξάνδρα Τσανάκα.

Για την ΒΦΛ θα ξεκινήσει συζήτηση ώστε να βγει από την εκρεμμότητα το θέμα των εργαζομένων σε συνεργασία με την διοίκηση της εταιρείας, ενώ θα ζητήσουν να γίνει εκσυγχρονισμός της βιομηχανίας.

Το θέμα του ΤΑΡ θεωρείται σημαντικό καθως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι θετικός στην αλλαγή όδευσης του αγωγού ενώ το αρμόδιο υπουργείο κινείται στην κατεύθυνση να ζητηθούν από την εταιρεία μεγαλύτερα αντισταθμιστικά οφέλη.

Ο Καλλικράτης θα αλλάξει και προφανώς θα σπάσει ο δήμος Παγγαίου σε δύο κομμάτια, για να έρθουν οι πολίτες πιο κοντά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Για τον δήμο Παγγαιου έγιναν καθαρές αναφορές και είναι λογικό ο δήμος αυτός να αλλάξει δομή, λόγω αποστάσεων και όγκου.

Ενα άλλο σημαντικό θέμα στην ατζέντα είναι η σύνδεση του λιμανιού της Καβάλας στην Ν. Καρβάλη με τον σιδηρόδρομο.

Τερμα στα προσωπικά ρουσφέτια έβαλαν οι τρείς βουλευτές και τόνισαν οτι για όλα θα θέματα θα πηγαίνουν στα αρμόδια γραφεία και τους υπουργούς και οι τρείς μαζί.

Τέλος δεν θα έχουν προσωπικά πολιτικά γραφεία και για τους συνεργάτες τους θα φροντίσει το κόμμα και η τοπική οργάνωση.

φωτο: απο Paggaionet

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑