Ειδήσεις

Published on February 19th, 2015 | by fileto

0

Αρμένιος μπουκαδόρος συνελήφθη στην Ορεστιάδα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, έντεκα (11) διαρρήξεις σπιτιών, που είχαν διαπραχθεί, κατά το χρονικό διάστημα 29-10-2013 έως 17-2-2015, στην Ορεστιάδα και σε χωριά του Έβρου.

Συνελήφθη χθες (18-2-2015) το μεσημέρι, στην Ορεστιάδα, από τους παραπάνω αστυνομικούς με τη συνδρομή του αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αρμενίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι ο δράστης, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε, στην πόλη της Ορεστιάδας και σε χωριά του Έβρου, έντεκα (11) οικίες, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους :

  • χρυσαφικά – κοσμήματα, συνολικής αξίας 39.000 ευρώ περίπου
  • το χρηματικό ποσό των 14.350 ευρώ
  • 8 χρυσές λίρες Αγγλίας

Στο πλαίσιο των ερευνών προέκυψε επίσης ότι ο 28χρονος κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων χρησιμοποιούσε δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στα οχήματα, εντόπισαν και κατέσχεσαν 3 κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 21 δολαρίων Η.Π.Α., 1 ηλεκτρονική συσκευή και 2 διαρρηκτικά εργαλεία.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας για τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκής του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑