Εκδηλώσεις

Published on February 21st, 2015 | by fileto

0

Έτοιμο το καρναβάλι της Ποταμιάς στη Θάσο

Οι πενήντα αποχρώσεις του γκριλ και ποολύ γέλιο στην Ποταμιά όπως κάθε χρόνο.

Ο Σύλλογος Καρναβαλιστών Ποταμιάς διοργανώνει κάθε χρόνο με επιτυχία την παρέλαση αρμάτων που πραγματοποιείται την τελευταία Κυριακή της αποκριάς.

Μια εκδήλωση γεμάτη από κέφι, χορό, άφθονο κόκκινο κρασί που παρέχεται δωρεάν σε όλους τους παρευρισκόμενους και φυσικά υπέροχο θέαμα με εκπληκτικές κατασκευές και καυστικά σχόλια για την επικαιρότητα. Η ιδιαίτερη σάτιρα είναι αυτή που το έχει κάνει γνωστό.

Η Καρναβαλική Παρέλαση της Ποταμιάς γίνεται αύριο Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, πριν τη Σαρακοστή στην κεντρική Πλατεία. Ο κόσμος αρχίζουν να μαζέυονται στην πλατεία γύρω στις 12 το πρωί. Η μουσική παίζει, οι άνθρωποι χορέυουν και το κρασί είναι δωρεάν. Γύρω στις 1:30 ξεκινάει η Παρέλαση.

Αποτελείται από γκρούπ μεταμφιεσμένων ανθρώπων, άρματα και χορευτές. Τα θέματα των αρμάτων είναι διαφορετικά το ένα με το άλλο και όλα σατιρίζουν καταστάσεις και γεγονότα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής των Ελλήνων όπως επίσης και διεθνή γεγονότα. Αυτά τα σατιρικά θέματα και τα καρναβάλια διασκεδάζουν τους θεατές. Η παρέλαση κρατάει περίπου μιάμιση ώρα, και μετά το πάρτι συνεχίζεται στην πλατεία με μουσική, χορό και φαγητό.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑