Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 6th, 2015 | by fileto

0

Ανήλικοι άνοιγαν σπίτια στην Αλεξανδρούπολη

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 2 διαρρήξεις σπιτιών, που είχαν διαπραχθεί την 4-3-2015 και 12-2-2015, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθησαν χθες (5-3-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ένας 16χρονος και μία 17χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 16χρονος, την 4-3-2015 και την 12-2-2015 τις απογευματινές ώρες, διέρρηξε, στην Αλεξανδρούπολη, δύο (2) οικίες, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά:

  • 3 χρυσές λίρες Αγγλίας
  • Χρυσαφικά – κοσμήματα
  • 1 ρολόι χειρός
  • Το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ

Προέκυψε επίσης ότι ο 16χρονος, μετά τη διάπραξη των διαρρήξεων, διέθεσε ένα από τα αφαιρεθέντα κοσμήματα στην 17χρονη.

Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι δύο δράστες, ενώ στην κατοχή της 17χρονης βρέθηκε το παραπάνω κόσμημα, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

Σημειώνεται ότι ο 16χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑