Αθλητικά

Published on March 13th, 2015 | by fileto

0

Μπάσκετ και φιλανθρωπία στο Κλειστό της Καλαμίτσας

Η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας, υποδέχεται το Σάββατο 14/3 στις 5μμ, τον Εθνικό Πειραιώς, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας και μας θυμίζει ότι ο αθλητισμός δεν είναι έξω από την κοινωνία, βάζοντας τρίποντο αλληλεγγύης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καβάλας:

«Η ΕΝ.Κ.Καβάλας έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές ότι αποτελεί ζωντανό κομμάτι της Καβαλιώτικης κοινωνίας. Διαισθανόμενοι την τραγική κατάσταση που βρίσκονται τα τελευταία χρόνια αρκετοί συμπολίτες μας και θέλοντας να συμβάλλουμε με αυτό με κάθε τρόπο, ξεκινάμε μία προσπάθεια συλλογής τροφίμων για άπορους συμπολίτες μας.

Η αρχή θα γίνει στο παιχνίδι του Σαββάτου 14 Μαρτίου στην Καλαμίτσα με τον Εθνικό (17.00’). Στην είσοδο του “κλειστού” θα υπάρχει ένας ειδικός προς τούτο χώρος όπου θα συγκεντρώνονται τα τρόφιμα, που θα φέρνουν οι φίλοι της ομάδας, με σκοπό να δοθούν σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η κάθε προσφορά σας, φυσικά, μετράει! Γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Εμείς είμαστε εδώ και στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη. Όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τον συλλογικό πόνο και να ανακουφίσουμε κάποιους συμπολίτες μας, που το χουν ανάγκη».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑