Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 14th, 2015 | by fileto

0

Σταχτοδοχεία παραλίας από το Ρόταρυ στον Πετρίδη

Τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη επισκέφθηκαν σήμερα Παρασκευή 13 Μαρτίου, ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής κ. Γιώργος Προυσανίδης μαζί με τον γραμματέα του Ομίλου κ. Γιώργο Κάλφα προκειμένου να του παραδώσουν ένα δείγμα από τα ειδικά κατασκευασμένα σταχτοδοχεία εξωτερικών χώρων που έγιναν με πρωτοβουλία του Ρόταρυ.

Ο δήμος στήριξε την ιδέα και σχεδιάζει να τοποθετηθούν παρόμοια σταχτοδοχεία και στην παραλιακή ζώνη. Συνολικά 120 σταχτοδοχεία θα τοποθετηθούν στην Κομοτηνή και στις παραλίες.

Ο κ. δήμαρχος χαιρέτησε την πρωτοβουλία της διοίκησης του Ρόταρυ Κομοτηνής, τους οποίους συνεχάρη για την ιδέα και δήλωσε: «Αποτελεί ένα δείγμα καλής συνεργασίας μεταξύ Ρόταρυ και δήμου. Επαυξήσαμε την πρωτοβουλία τους με συμπληρωματική προμήθεια σταχτοδοχείων κι εντός των ημερών θα υπάρχει προμήθεια και για άλλα σημεία της πόλης. Δεν είναι η μοναδική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει και στο μέλλον φιλοδοξούμε ν’ αναπτύξουμε πιο στενή. Είναι ένα βασικό παράδειγμα όπου ο εθελοντισμός συμβάλλει πρακτικά στην ενίσχυση της συνειδητοποίησης των κατοίκων για μια καθαρότερη πόλη και μια κοινωνία που θα σέβεται ακόμη περισσότερο τους χώρους που κινούνται οι ενήλικες και τα παιδιά».
Ο κ. Πετρίδης αξιολογώντας ως θετική την ιδέα κατευθύνεται στην τοποθέτηση των υπαίθριων σταχτοδοχείων και στην παραλιακή ζώνη, όχι μόνο στις ελεύθερες πλαζ αλλά και στα σημεία που είναι τα μπαράκια.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑