Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 16th, 2015 | by fileto

0

Έκλεψαν από μάντρα 5 τόνους σίδερο για ανακύκλωση

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, υπόθεση κλοπής αντικειμένων σιδήρου από επιχείρηση συλλογής σιδήρου σε χωριό της Καβάλας, που διαπράχθηκε το χρονικό διάστημα 11-13/3/2015.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 49, 40 και 28 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Συνελήφθη την 13-3-2015 το απόγευμα, σε χωριό της Καβάλας, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ο 49χρονος δράστης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες, ηλικίας 28 και 40 ετών, το παραπάνω χρονικό διάστημα, μετέβησαν με το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητό τους σε επιχείρηση συλλογής σιδήρων, που βρίσκεται σε χωριό της Καβάλας, από όπου αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα σιδήρου, συνολικού βάρους 5 τόνων περίπου.

Ακολούθως, την 13-3-2015 το πρωί, μετέβησαν σε επιχείρηση εμπορίας και επεξεργασίας μετάλλων, σε χωριό της Καβάλας, ιδιοκτησίας του 49χρονου και του διέθεσαν, έναντι χρηματικής αμοιβής, 1.200 κιλά από την αφαιρεθείσα ποσότητα σιδήρου.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην επιχείρηση του 49χρονου, εντόπισαν τα 1.200 κιλά από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα σιδήρου, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.

φωτο: αρχείο


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑