Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 18th, 2015 | by fileto

0

Υπόσχεση Εγνατίας για άνοιγμα δρόμου σε 48 ώρες

Σε ανακοίνωσή της η Εγνατία Οδός Α.Ε. και με μεγάλη καθυστέρηση απαντά στο καυτό ερώτημα της Καβάλας πότε θα τελειώσει το βάσανο του κέντρου της πόλης που μαστίζεται από κυκλοφοριακή συμφόρηση λόγω κίνησης των φορτηγών που κατευθύνονται από Θεσσαλονίκη προς Θράκη, μια και το τμήμα αυτό είναι κομμένο λόγω κατολίσθησης.

Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκαιο η διέλευση ΙΧ από το κέντρο της Καβάλας και ο καλός καιρός έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουν λίγο τα μαγαζιά κυρίως τα καφέ της παραλίας και του κέντρου της Καβάλας. μια και βρίσκουν ευκαιρία οι διερχόμενοι οδηγοί να κάνουν μια καλή στάση στην πόλη για ξεκούραση.

Στο δια ταύτα του δρόμου τώρα, με την ανακοίνωση της εταιρείας:

“Εργασίες αποκατάστασης κατολίσθησης στην Εγνατία Οδό, στην περιοχή της Καβάλας

Η «Εγνατία Οδός Α.Ε.» σας ενημερώνει ότι την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης της κυκλοφορίας στο τμήμα της Εγνατίας Οδού μεταξύ Α/Κ Αγ. Σύλλα και Α/Κ ‘Ασπρων Χωμάτων στην περιοχή της Καβάλας, όπου σημειώθηκε σημαντική κατολίσθηση πρανών, με αμφιδρόμηση της κυκλοφορίας στον αριστερό κλάδο, περί τη χ.θ. 469+000. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός 48ώρου. Ταυτόχρονα ξεκινούν και οι εργασίες άρσης των καταπτώσεων και εξυγίανσης των πρανών.

Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών για την προσωρινή όχληση και συστήνουμε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή, να τηρούν τα όρια ταχύτητας και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμόδιων οργάνων και της σήμανσης των έργων.

Για πληροφορίες σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες επί της Εγνατίας Οδού μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 1077.

Από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων & Υποδοχής Πολιτών”


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑