Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 19th, 2015 | by fileto

0

Πτώσεις βράχων σε πολλά σημεία της Καβάλας

Δεν είναι μόνο η κατολίσθηση η οποία προκλήθηκε στην Εγνατία Οδό και ταλαιπωρεί εδώ και μέρες τους οδηγούς που έχουν κατεύθυνση προς τη Θράκη, αναγκάζοντάς τους να διέρχονται απο την πόλη της Καβάλας.

Η Εγνατία Οδός σύμφωνα με πληροφορίες θα ξαναδοθεί στην κυκλοφορία μέχρι και το Σάββατο, αν όλα πάνε καλά με την αποκατάσταση της ζημιάς.

Πτώσεις χωμάτων και βράχων έχουμε από την κακοκαιρία και τις πολλές βροχές στην περιμετρική και μάλλιστα σε πολλά σημεία της από το Λύκειο μέχρι και την τελευταία στροφή προς το γηροκομείο, όπου έχουν ξεκολήσει πολλοί βράχοι και έχουν φτάσει μέχρι και στο οδόστρωμα.

Τη ίδια εικόνα συναντά κανείς σε πολλά σημεία όπου οι δρόμοι της πόλης δεν έχουν αντιστήριξη με μπετόν.

Στην περιοχή του νέου Νοσοκομείου Καβάλας, στην ΔΕΠΟΣ αλλά και στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου.

Στο επαρχιακό οδικό δίκτυο η ίδια εικόνα όπως στην κατηφόρα από τον Άγιο Σίλα μέχρι τον Σταυρό Αμυγδαλεώνα όπου αν και έγινα κάποιες μικρές παρεμβάσεις τα χώματα εξακολουθούν να φτάνουν μέχρι το οδόστρωμα.

Στην ορεινή περιοχή του Νέστου και συγκεκριμένα στην Λεκάνη σε πολλά σημεία το οδικό δίκτυο παρουσιάζει προβλήματα και θα πρέπει να καθαρίσει, όπως και σε πολλά χωριά του Παγγαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη Θάσο τα πράγματα δεν είναι και εκεί πολύ καλύτερα μια και σπάνια τους χειμερινούς μήνες γίνεται ολοκληρωμένη συντήρηση του οδικού δικτύου πόσο μάλλον που φέτος είχαμε δυνατές βροχοπτώσεις, κατολισθήσεις και πλημμυρικά φαινόμενα.

ΦΩΤΌ: αρχείο


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑