Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 21st, 2015 | by fileto

0

Καυγάς Κομοτηνής, Καβάλας, Ξάνθης για ένα φόρουμ

Σκληρή αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ της Καβάλας, της Ξάνθης και της Κομοτηνής μετά από την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης προκειμένου να διοργανώσει το φθινόπωρο Φόρουμ με θέμα τον καπνό.

Στο άκουσμα της είδησης τόσο ο πολιτευτής με το ΠΟΤΑΜΙ Γιάννης Εριφυλλίδης, όσο και ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος εξέδωσαν ανακοινώσεις στέλνοντας βέλη κατά της περιφέρειας και τονίζοντας ότι η Καβάλα έπρεπε ως Μέκκα του καπνού που διαθέτει και θεματικό μουσείο να είναι η διοργανώτρια πόλη της εκδήλωσης.

Την σκυτάλη πήρε και η Ξάνθη καθώς θεωρεί ότι κι αυτή έχει δικαίωμα στην διοργάνωση ενός τέτοιου φόρουμ και που είναι η περιοχή καταγωγής του περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη.

Τελευταία απάντησε η διοργανώτρια πόλη η Κομοτηνή στην οποία πληθαίνουν οι φωνές και οι ειρωνίες προς Καβάλα και Ξάνθη, ότι αν θέλουν διοργανωτές μπορούν τους συνέδρους από την Κομοτηνή να τους πάνε εκδρομές στις δύο πόλεις Καβάλα και Ξάνθη.

Μπάχαλο η όλη ιστορία και ακόμη δεν έχουμε ακούσει την Δράμα η οποία έχει κι αυτή μερίδιο στην γκρίνια και η Αλεξανδρούπολη, ως πόλη των συνεδρίων.

Αυτό που πρέπει προφανώς να καταλάβουν όλοι ότι την διοργάνωση του Φόρουμ ως ιδέα είχε ο Συνεταιρισμός Καπνοπαραγωγών Θρακης που εδρεύει στην Κομοτηνή. Η διοίκησή του πήγε στην περιφέρεια και ζήτησε μια ενίσχυση για την διοργάνωση αυτή. Η Περιφέρεια γνωστή ως βιαστική στο να εκδίδει δελτία Τύπου το οικιοποιήθηκε και ήρθε η παρεξήγηση.

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑