Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 24th, 2015 | by fileto

0

Εκταμίευση 1 εκατ. για να πληρωθούν οι ναυτικοί της ΝΕΛ

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του αναπληρωτή υπουργού κ. Θοδωρή Δρίτσα της 12.03.2015 σχετικά με την «ολοκλήρωση της εκταμίευσης συνολικού συνολικού ποσού € 1.061.666,81 για την ενδοκυκλαδική συγκοινωνία υπέρ της εταιρείας «ΝΕΛ Α.Ε.», διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Πρώτη προτεραιότητα του κ. Δρίτσα, αποτελεί η οριστική επίλυση του προβλήματος της απλήρωτης ναυτικής εργασίας. Με συνεχείς παρεμβάσεις προς το Υπουργείο Οικονομικών και με συνάντησή του με τον αναπληρωτή υπουργό κ. Μάρδα, έγινε σήμερα δυνατή η εκταμίευση του προαναφερθέντος ποσού.

Από την πλευρά του αν. υπουργού κ. Δρίτσα, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε, το ποσό που θα λάβει τελικά η εταιρεία ΝΕΛ Α.Ε. για να καλύψει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους απλήρωτους ναυτικούς της, να είναι το μεγαλύτερο δυνατό. Ωστόσο, το τελικό ποσό που θα καταβληθεί στην εταιρεία ΝΕΛ Α.Ε., είναι εκτός των αρμοδιοτήτων του και θα διαμορφωθεί με απόφαση των φορολογικών αρχών και της αρμόδιας εφορίας, μετά από τον υπολογισμό των υποχρεώσεων της ΝΕΛ, απέναντι στο Ελληνικό Δημόσιο.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑