Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 26th, 2015 | by fileto

0

Ο Δήμος Καβάλας ψάχνει χρήμα για το Περιγιάλι

Μπορεί να ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου της Πράξης εφαρμογής του Σχεδίου Πόλης Περιγιαλίου, αλλά …λεφτά δεν υπάρχουν για τις προβλεπόμενες μελέτες και τα έργα υποδομής.

Το ΕΣΠΑ που αμφίβολο είναι αν και πότε και για ποιά έργα θα ανοίξει, και η λέιστή στρόφιγγα των χρηματοδοτηήσεων από την κυβέρνηση, παραπέμπει την ολοκλήρωση του έργου και τον τερματισμό της αγωνίας των ιδιοκτητών του Περιγιαλίου …στις καλένδες.

Η δημοτική αρχή με δελτίου Τύπου το ξεκαθαρίζει απόλυτα και επισημαίνει:

“Η ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου της Πράξης Εφαρμογής του Σχεδίου Πόλης Περιγιαλίου από το Εθνικό Κτηματολόγιο αποτελεί αναμφισβήτητα ένα καθοριστικό βήμα στην ολοκλήρωση μιας μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε από τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Καβάλας, και συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, για την έναρξη της οικιστικής δόμησης και την επέκταση της πόλης μας προς τ’ ανατολικά.

Η σημερινή διοίκηση του Δήμου Καβάλας θα αναλάβει το δικό της μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί σε αυτή την προσπάθεια, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο όλοι οι πολίτες να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στο πλαίσιο αυτό η Δημοτική Αρχή σκοπεύει να προχωρήσει και μάλιστα κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες, στην εξεύρεση των οικονομικών πόρων για την εκπόνηση όλων των προβλεπόμενων μελετών για έργα υποδομής που είναι απαραίτητα για τη δόμηση, την ανάδειξη και τη σύγχρονη λειτουργία του νέου οικισμού.

Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑