Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 27th, 2015 | by fileto

0

Έκλεψε οχήματα και κατήγγειλε ότι τα έκλεψαν στη Δράμα

Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, σε βάρος 44χρονου ημεδαπού, για ψευδορκία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

Αναλυτικότερα, την 2-3-2015, ο 44χρονος μετέβη στο Τμήμα Ασφάλειας Δράμας και κατήγγειλε ότι άγνωστοι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα Ιανουάριος του 2010 – Ιανουάριος του 2013, αφαίρεσαν τρία (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ιδιοκτησίας του, από τη Δράμα και τη Θεσσαλονίκη όπου τα είχε σταθμευμένα.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο δράστης κατήγγειλε ψευδώς τις παραπάνω κλοπές, καθώς και ότι δύο από τα παραπάνω οχήματα τα πούλησε σε επιχείρηση ανακύκλωσης σιδήρου, ενώ το τρίτο αυτοκίνητο το παρέδωσε στην επιχείρηση πώλησης αυτοκινήτων από όπου το είχε αγοράσει.

Σημειώνεται επίσης ότι ο 44χρονος, μετά την καταγγελία των κλοπών, παρέλαβε, από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας, αντίγραφο αυτής, το οποίο χρησιμοποίησε σε δύο δημόσιες υπηρεσίες.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το ένα (1) από τα παραπάνω οχήματα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑