Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 27th, 2015 | by fileto

0

Απάντηση Αμοιρίδη στις καταγγελίες Καραλίδη για Βουκουρέστι

Απάντηση στις καταγγελίες της Κοινωνικής Συμμαχίας τις οποίες υπέγραφε ο Φώτης Καραλίδης επικεφαλής της παράταξης έδωσε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Εκθέσεων, Υποστήριξης Δημοσίων Σχέσεων & Διεθνών Σχέσεων της περιφέρειας ΑΜ-Θ κ. Μιχάλης Αμοιρίδης.

Οι καταγγελίες αφορούσαν κάποια γιορτή η οποία έγινε με το πέρας της έκθεσης στο Βουκουρέστι και συγκεκριμενα στο περίπτερο της Περιφέρειας, όπου ορισμένοι ήρθαν στο τσακίρ κέφι και έσπασαν κάποια αντικείμενα με τους ήχους μπουζουκιού, σύμφωνα με καταγγελίες κάποιων εκ των παρευρισκομένων.

Ο κ. Αμοιρίδης ξεκαθαρίζει ότι: “Στις βολές της μείζονος αντιπολίτευσης εναντίον της νέας διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ για την παρουσία μας στο Βουκουρέστι, είμαι προσωπικά αρμόδιος. Τι και εάν η περιβόητη εκδήλωση ήταν του Τουριστικού Οργανισμού Θάσου, τι και εάν ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Θάσου προσπάθησε να το πει και αγνοήθηκε, κάποιοι επιμένουν εξυπηρετώντας παλαιοκομματικές νοοτροπίες, να θέλουν να κριτικάρουν την Περιφέρεια. Σε μία έκθεση 4 ημερών απομόνωσαν κάποια λεπτά μιας εκδήλωσης κάποιων ωρών ενός αλλού φορέα για να στιγματίσουν την παρουσία μας και εμένα προσωπικά. Η έκθεση όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Τα αποτελέσματα θα μας κρίνουν όπως πχ έκριναν τον κ Καραλίδη που παρέλαβε πληρότητες διαμονής στα ξενοδοχεία της ΠΕ Ξάνθης άνω του 45 % και παρέδωσε 17%.

Τα δικά μας αποτελέσματα θα φανούν σύντομα και τότε μπορούμε να τα συζητήσουμε. Η θέση του περιπτέρου της ΠΑΜΘ ήταν στο χώρο που τοποθετήθηκαν από την έκθεση όλες οι εκπροσωπήσεις από την Ελλάδα. Σε όλους δε τους φορείς και Δήμους στάλθηκε πρόσκληση συμμετοχής. Η παρουσία του κάθε ενός ήταν στη διακριτική του ευχέρεια.

Την επί σειρά ετών ανεπάρκεια κάποιων ίσως προσπαθούν να καλύψουν οι κραυγές, αλλά εμείς θα κριθούμε από την πραγματική δουλεία, την καθημερινή παρουσία και αγώνα μας και όχι την στιγμιαία απεικόνιση. Είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας και ανοιχτοί στις συνεργασίες, γιατί το αποτέλεσμα αφορά όλους μας “.

Και έπεται συνέχεια…

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑