Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 2nd, 2015 | by fileto

0

Γεύμα σε πακέτο για ένστολους με 3 ευρώ στην Ξάνθη

Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης ανακοίνωσε την λειτουργία στην σχολή Αστυφυλάκων Ξάνθης, Λέσχης – Εστιατόριου για όλους τους συναδέλφους (Αστυνομικούς – Πυροσβέστες –Λιμενικούς – Στρατιωτικούς) με κόστος 3 ευρώ ανά γεύμα σε πακέτο.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τους αναφέρουν :

“Έχοντας επίγνωση των προβλημάτων που ταλανίζουν τη Χώρα καθώς και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Έλληνας αστυνομικός και με επίγνωση ότι επί σειρά ετών παρέμεναν ανεκμετάλλευτοι πλήρως λειτουργικοί χώροι της πρώην Σχολής Αστυφυλάκων Ξανθής, σας γνωρίζουμε ότι τέθηκε σε λειτουργία, για τη σίτιση των αστυνομικών που υπηρετούν στη Δ.Α. Ξάνθης, αλλά και του υπολοίπου ένστολου προσωπικού (Λιμενικοί – Πυροσβέστες – Στρατιωτικοί) που υπηρετούν στην περιφέρεια της Ξάνθης, ΛΕΣΧΗ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ που θα λειτουργεί στο χώρο των μαγειρείων της πρώην Σχολής Αστυφυλακών.

Το προσωπικό που επιθυμεί να λάβει γεύμα θα ενημερώνει από την προηγούμενη μέρα και μέχρι 10.00 τους διαχειριστές της λέσχης – εστιατορίου στο τηλ. 25410 84729. Το κόστος κάθε γεύματος θα ανέρχεται στα 3 ευρώ και θα χρεώνεται στον ενδιαφερόμενο, ανεξάρτητα αν το παραλάβει ή όχι.

Περιλαμβάνει γεύμα ημέρας, ψωμί και σαλάτα. Μπορεί να παραληφθεί και σε συσκευασία.

Σ/Κ καθώς και επίσημες αργίες δεν θα διατίθεται γεύμα. Κάθε Πέμπτη θα ανακοινώνεται το εβδομαδιαίο πρόγραμμα σίτισης της επόμενης εβδομάδας. Διευκρινίζεται ότι ο τρόπος πληρωμής θα πραγματοποιείται κατόπιν συνεννοήσεως με τους διαχειριστές της εν λόγω Λέσχης – Εστιατόριου”.

http://espeamth.gr/dimosiefseis/anakoinoseis/341-leitourgia-lesxis-estiatoriou-stin-sxoli-astyfylakon-ksanthis


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑