Αθλητικά

Published on April 9th, 2015 | by fileto

0

Μιχάλης Ζαμπίδης εναντίον του Τούρκου Erkan Varol

Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης, μετά από 10 σκληρές μάχες με τα μεγαλύτερα ονόματα αθλητών της Τουρκίας έχει καταφέρει να επικρατήσει με εκπληκτικές νίκες καταφέρνοντας έτσι το 10-0 υπέρ της Ελλάδος. Το Σάββατο 9 Μαΐου, αντιμετωπίζει στην Κύπρο, τον Τούρκο κορυφαίο αθλητή Erkan Varol, στο στάδιο «Σπύρος Κυπριανού» στην Λεμεσό, στο πλαίσιο της διοργάνωσης kick boxing Iron Challenge.

Μετά από 87 νοκ άουτ και 155 νίκες σε 177 αγώνες στην καριέρα του, ο Iron Mike πάει στην Κύπρο, για μια σκληρή μάχη, έχοντας ως μόνο στόχο τη νίκη και το 11-0 μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας, σε ένα θεαματικό αγώνα για όλους τους Κύπριους φίλους του αθλήματος και του Πρωταθλητή μας.

Ο αντίπαλος του Μιχάλη Ζαμπίδη, Erkan Varol, είναι ένας δυνατός αθλητής με το εντυπωσιακό track record των 86 νικών σε 100 αγώνες, εκ των οποίων οι 45 έχουν λήξει με νοκ άουτ! Ο Erkan Varol έχει αγωνιστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως σε πολύ σημαντικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο και μάλιστα σε έναν από τους τελευταίους του αγώνες αντιμετώπισε τον δύο φορές Πρωταθλητή του Κ-1, Giorgio Petrosyan, ενώ το Ελληνικό κοινό τον γνώρισε όταν συμμετείχε στο K-1 World Max 2012 Athens. Ο Erkan Varol «κυνηγάει» και προκαλεί τον Iron Mike εδώ και πολλά χρόνια για έναν αγώνα λέγοντας ότι αυτός θα είναι που θα σπάει το αήττητο του 10-0 του πρωταθλητή μας απέναντι σε Τούρκους αθλητές και τώρα ήρθε η στιγμή για αυτή τη μεγάλη μάχη στο ρινγκ του Iron Challenge στην Κύπρο.

Να θυμίσουμε ότι ο Τούρκος είχε χάσει στην Κομοτηνή από τον Μελέτη Κακουμπάβα.

Στο Iron Challenge θα συμμετάσχουν ακόμη 28 σημαντικοί αθλητές από Κύπρο και Ελλάδα, σε μεταξύ τους αναμετρήσεις, ενώ ψυχαγωγικά παράλληλα δρώμενα θα πλαισιώσουν τους 15 αγώνες kick boxing που θα πραγματοποιηθούν.

Χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι το Sigma Live Sports του Dias Media Group.

Τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη υποστηρίζει η CYTA Ελλάδος, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση και το match making θα είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα www.iron-challenge.gr και την επίσημη σελίδα στο facebook facebook.com/ironchallengeofficial.”


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑