Lifestyle

Published on April 15th, 2015 | by fileto

0

Καβαλιώτης από δικηγόρος στις πασαρέλες

Tο όνειρό του, που κατάφερε να το πετύχει ήταν να σπουδάσει Νομική. Το κατάφερε. Αυτό που δεν φανταζόταν ήταν πως θα κατεβαίνει από τα έδρανα και θα ανεβαίνει στις διεθνείς πασαρέλες. Είναι μόλις 29 χρόνων και διαπρέπει στο μόντελινγκ. Ο δικηγόρος Τάσος Ρεπάκης, από την Καβάλα αλλάζει την ατζέντα του προσανατολισμού του.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ τονίζει: “Γεννήθηκα πριν από 29 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, αλλά μεγάλωσα στην Καβάλα και συγκεκριμένο στο Παληό, ένα παραλιακό προάστιο, το οποίο και θεωρώ πατρίδα μου γιατί έζησα εκεί μέχρι τα δεκαοχτώ μου. Είμαι παιδί της επαρχίας, ο πατέρας μου είναι δικηγόρος και η μητέρα μου ασχολείται με τα οικιακά”.

«To modeling ήρθε όταν ήμουν στο Λονδίνο. Το πρώτο έτος των σπουδών μου εκεί είχαμε μια οικογενειακή ατυχία. Αρρώστησε ο πατέρας μου, γεγονός που καθιστούσε απαραίτητη και τη δική μου συμβολή με κάποιο τρόπο στα έξοδά μου που ήταν πάρα πολλά. Έτσι παράλληλα με το πανεπιστήμιο, ξεκίνησα να δουλεύω στα Harrods ως πωλητής στα αρώματα. Εκεί κατάλαβα ότι λόγω της εξωτερικής μου εμφάνισης έκανα εύκολα περισσότερες πωλήσεις από τους συναδέλφους μου και κυρίως στις γυναίκες.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑