Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 19th, 2015 | by fileto

0

Ψάχνει και ψάχνεται το ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή

Στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στην Κομοτηνή το Σάββατο 18 Απριλίου 2015  Κώστας Σκανδαλίδης, προκειμένου να προσεγγίσει παλιά στελέχη και να προσπαθήσει να αναστήσει το ενδιαφέρον τους για το πάλαι ποτέ κραταιό κίνημα.

Το πρόγραμμα του πρώην υπουργού περιλάμβανε επαφές με μέλη του Κινήματος το βράδυ του Σαββάτου με ταυτόχρονη παραμονή στο ξενοδοχείο Κρίς και Εύη με συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ και  19:00  ομιλία προς μέλη και φίλους του Κινήματος.

«Πιστεύω ότι οι ηγεσίες υπάρχουν για να υπηρετούν την παράταξη και η παράταξη για να υπηρετεί τον λαό και τον τόπο. Δεν πρέπει να βάζουμε το κάρο μπροστά από το άλογο» δήλωσε ο κ. Σκανδαλίδης, στο περιθώριο εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη, στην οποία ήταν ομιλητής, και πρόσθεσε: «Η βάση του ΠΑΣΟΚ θα αποφασίσει πρώτα η ίδια και αυτόνομα, μέσα από το συνέδριο της: ποια παράταξη θα υπηρετούσε σήμερα τον λαό και τον τόπο;

Ποια δημοκρατική και προοδευτική παράταξη, που έχει ανάγκη η χώρα, χρειάζεται; Και, στη συνέχεια, στη βάση αυτής της απόφασης, θα εκλέξει και την ηγεσία της. Και πιστεύω ότι αυτή η απόφαση θα είναι θετική, ούτως ώστε να σημάνει μια νέα αρχή και όχι το οριστικό τέλος της διαδρομής μας».

Θλιβερές καταστάσεις!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑