Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 23rd, 2015 | by fileto

0

Workshop «Σύγχρονες επιχειρηματικές προκλήσεις” στην Καβάλα

Από την Καβάλα ξεκινούν το Σάββατο 25 Απριλίου στο ξενοδοχείο Λούσυ (12.00-16.00), η σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων για μαθητές Λυκείου που διοργανώνει το American College of Thessaloniki (ACT), που είναι η κερδοσκοπικό μεταλυκειακό εκπαιδευτικό ίδρυμα, μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια.
Το πρώτο workshop, με τίτλο «Σύγχρονες επιχειρηματικές προκλήσεις», αφορά στην εξοικείωση των παιδιών με την επιχειρηματικότητα προτρέποντάς τους να λειτουργήσουν ως μελλοντικοί μάνατζερ. Επαγγελματίες, απόφοιτοι του ACT, θα παρουσιάσουν στους μαθητές μελέτες περιπτώσεων (case studies) και οι μαθητές με τη σειρά τους θα καταθέσουν δικές τους προτάσεις και συμβουλές για να διαχειριστούν από κοινού τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν.
Η συμμετοχή σε όλα τα σεμινάρια είναι δωρεάν, χρειάζεται όμως δήλωση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.act.edu/think. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310 398398 (ώρες 09.00- 17.00).
Τα εκπαιδευτικά workshops πραγματοποιούνται με την υποστήριξη των τοπικών Εμπορικών Συλλόγωνκαι της εταιρείας Συμβούλων Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας Employ.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑